Speciaalreiniging

Bruidskleding

Bij onze stomerij is bruidskleding in goede handen. Een combinatie van vakkennis en een professionele uitrusting stellen ons in staat bruidskleding tot in de puntjes te verzorgen. Ook het kostuum van de bruidegom reinigen wij graag voor u.

GEMIDDELDE PRIJS  € 80,00 A € 90.00

Bevriende relatie Irene & Mark Reijman: Website http://www.fotograafkiezen.nl

Leer, Nappa en Suède

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, bestaan er vaak grote kwaliteitsverschillen tussen de gebruikte leersoorten. Omdat dit speciale eisen stelt aan het proces van reinigen en afwerken besteden wij het onderhoud van deze materialen uit aan een gespeciali­seerde partner. Deze beoordeelt in hoeverre het materiaal veilig gereinigd kan worden. Ook hier geldt dat wij alleen de beste kwaliteit voor onze klanten accepteren.

JACK VANAF € 40,00

 

Gordijnen en vitrages

Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud.

In het bijzonder het reinigen van overgordijnen kan beter aan de specialist worden overgelaten. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd.

GORDIJNEN VANAF 3.95 PER M2

VITRAGES    VANAF 2.05 PER M2

 

Reiniging (dons)dekbedden

Het is raadzaam dekbedden regelmatig professioneel te laten reinigen. Naast de tijk wordt ook de inhoud van bijvoorbeeld dons en veertjes zorgvuldig gereinigd. Door de speciale reiniging wint het dekbed merkbaar aan volume. Daarna kunt u weer gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed.

PRIJS 1 PERSOONS € 20.50

PRIJS 2 PERSOONS € 24.50

 

Vloerkleden en tapijten

Bij ons bedrijf kunt u ook terecht voor het reinigen van uw vloerkleden of tapijten. Gezien de specifieke eisen aan kennis en apparatuur werken wij samen met een gespecialiseerde partner. Dit bedrijf verwijdert met speciale apparatuur alle stof, zand en gruis uit de artikelen alvorens deze via een speciaal procedé, te reinigen Na afloop van de reiniging worden alle stukken met zorg gedroogd in een speciale droogkamer en eventueel na behandeld. U zult versteld staan van het resultaat.

PRIJS PER M2 € 21.00