Stomerij Drechtsteden 's-Gravendeel

Delicate kledingstukken en huistextiel die niet in een gewone wasmachine kunnen brengt u naar de stomerij. Eigenlijk is 'stomen' niet het juiste woord, we zouden er beter aan doen de uitdrukking 'chemisch reinigen' te gebruiken. De genoemde stoom komt pas bij het strijken en persen aan bod.

Wanneer u uw stoomgoed afgeeft aan Stomerij Wasserij Drechtsteden weet u dat uw kostbare textiel in goede handen is. Wij zijn namelijk een van de eerste stomerijen die, met ingang van 2015, overgegaan zijn op milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. U kunt dit zien aan het vignet Milieuvriendelijke Reiniging. Wat is er precies anders geworden?

  • Het nieuwe reinigingsmiddel is lichter dan water waardoor het zich, na gebruik of morsen, niet met het oppervlaktewater kan vermengen.
  • Het middel is vrij van chloor en daardoor biologisch afbreekbaar.
  • Het doet het textiel zachter en soepeler aanvoelen zodat er minder intensief geperst hoeft te worden.

Alle aan ons aangeboden kleding, bedrijfskleding, dekbedden, gordijnen, meubelhoezen en andere huis- en bedrijfstextiel worden door ons op dezelfde duurzame milieuvriendelijke manier gereinigd.

 

Stomerij aanbieding

Als klant bij Stomerij Wasserij Drechtsteden profiteert u van vele extra's. Zo bieden wij u  elke maand een aantrekkelijke nieuwe stomerij aanbieding. De stomerij aanbieding van deze maand vindt u op de homepage. Voor maandaanbiedingen gelden vanzelfsprekend dezelfde voorwaarden als voor een gewone stoomopdracht.

Een tweede punt waaruit blijkt dat u bij ons verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening is onze gratis haal- en bezorgservice. Ongeacht of u een of tien kledingstukken voor de stomerij heeft, na het invullen van ons serviceformulier of een telefoontje komt onze chauffeur zo snel mogelijk of op een door u gewenste tijd bij u langs.

Vindt u het makkelijker om zelf uw stoomgoed af te leveren en op te halen kan dat natuurlijk ook. Als regionaal opererend bedrijf hebben we stomerij-depots verspreid over het gehele regio Drechtsteden. Kijkt u op de pagina particulieren welk stomerij-depot het dichtst bij u in de buurt is.

 

Waarom Stomerij Wasserij Drechtsteden?

Naast het stomen van gewoon stoomgoed kunt u bij ons ook terecht voor intensieve textielreiniging van bruidskleding, nappa, leer & suède, (dons)dekens, gordijnen en vloerkleden. Wij streven ernaar niet alleen uw stomerij kleding vlekkeloos heerlijk fris geurend aan u af te leveren maar zien ook  graag dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat doen we  door:

  • het hanteren van uiterst concurrerende tarieven op stoomgoed
  • u als particulier elke maand een stomerij-aanbieding aan te bieden
  • alle kleding en huistextiel op een milieuvriendelijke manier te reinigen
  • onze reinigingsmethoden op de meest moderne en duurzame manier uit te voeren
  • uw stoomgoed op het afgesproken tijdstip kosteloos op te halen en te retourneren
  • aangesloten te zijn bij de Geschillencommissie Chemisch Reinigen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Stomerij Wasserij Drechtsteden voor particulieren of bedrijven? Wij staan u graag te woord op telefoonnummer:  078-622 50 55.

Kijk ook eens op:
Bedrijfskleding wassen 's-Gravendeel, Gordijnen Stomen 's-Gravendeel, Trouwjurk stomen 's-Gravendeel, Vloerkleed Reinigen 's-Gravendeel, Wasserette 's-Gravendeel