Bedrijven

Bedrijfskleding                                                 

    

De professionele reinigingsservice voor uw bedrijfskleding.


Steeds meer bedrijven wensen zich te profileren door middel van aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding en is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel in de horeca, winkels, garages, banken, tandartspraktijken, service verlenende diensten en op vele andere plaatsen wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl.

Als stomerij verzorgen wij vanzelfsprekend de vaak vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Maar ook de hygiënische verzorging van te wassen bedrijfskleding nemen wij graag van u over. Een hele zorg minder dus en meer tijd voor uw kernactiviteiten!

De kosten in de hand.
Precies naar wens maken wij afspraken met u:

  • Met welke frequentie wilt u de kleding gereinigd hebben.
  • Wanneer halen wij de kleding op.
  • Wilt u ook de reparaties door ons laten verzorgen.
  • De werkkleding labellen op medewerker naam
  • Wij regelen het, precies naar uw behoefte en mogelijkheden. 

Gordijnen

Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico van krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt. Desgewenst kunt u met ons afspraken maken over het periodieke onderhoud van uw gordijnen, zodat u zelf geen onderhoudsplan behoeft bij te houden. Wij nemen tijdig contact met u op als het weer tijd wordt om de gordijnen te verzorgen. Eventuele kleine schades kunnen desgewenst zorgvuldig door ons worden gerepareerd.

Service aan huis:

Voor bedrijven nemen wij desgewenst de volledige verzorging van gordijnen en / of vitrages voor onze rekening. Dus niet alleen het reinigen, maar ook het afhalen van de gordijnen en het weer netjes verzorgd terughangen. Eventueel is het mogelijk dat wij het regelmatige onderhoud voor u agenderen. Wij nemen periodiek contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud. Daardoor bent u altijd verzekerd van schone, goed verzorgde gordijnen en / of vitrages.

Brandwerend maken:

Doordat wij samenwerken met een gespecialiseerd bedrijf kunnen wij uw gordijnen laten behandelen om deze vlamwerend maken. Vooral gezien de steeds hogere veiligheidseisen voor horecabedrijven en andere publieke ruimten is het vlamwerend maken van gordijnen en ander hangend textiel, zoals gobelins et cetera steeds vaker voorgeschreven. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Instellingen

Voor de textielverzorging van bewoners van zorginstellingen, zoals verzorgings- en verpleeghuizen verzorgen wij eveneens de bovenkleding. 

Horeca/Hotel

Met de dagelijkse verzorging van uw textiel geven wij de gastvrijheid van uw bedrijf graag een belangrijke kwaliteitsimpuls. Door de zorg voor uw horecalinnen aan ons uit te besteden beschikt u steeds op het gewenste moment over schoon, fris gestreken tafel- bed of bad linnen. Ook de reiniging van alle bedrijfskleding kan door ons verzorgd worden. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de gasten was voor bezoekers van uw hotel of pension, inclusief stomen. Vraag eens vrijblijvend offerte voor deze en andere diensten, waarmee wij u graag helpen het uw gasten naar de zin te maken.

Speciale reiniging voor bedrijven

 

Voor het verzorgen van sommige producten denkt u misschien niet meteen aan de stomerij. Wat dacht u bijvoorbeeld van vlaggen en inloopmatten? Ook allerlei andere producten, die soms specifiek in bepaalde bedrijfstakken worden gebruikt, kunnen wij vaak reinigen. Heeft u producten waarvan u niet weet of ze met onze specialistische apparatuur en kennis te reinigen zijn, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.