Gordijnen stomen Dordrecht

Stomerij Wasserij Drechtsteden is sinds jaar en dag een bekende naam in regio Dordrecht op het gebied van gordijnen stomen. Wanneer u uw gordijnen bij ons laat stomen kunt u ervan op aan dat u ze heerlijk fris geurend en als nieuw terugkrijgt. U heeft bij ons de keuze uw raamtextiel zelf in te leveren en op te halen bij een van onze stomerij-depots of gebruik te maken van onze gratis ophaal- en retourservice. Met name voor grote stukken als gordijnen, vloerkleden en beddengoed is het veel gemakkelijker wanneer u een beroep doet op deze extra service. Een melding via de telefoon of het serviceformulier is voldoende om ons busje voor te laten rijden. Onze chauffeur komt zo snel mogelijk of op de door u aangegeven tijd langs om uw gordijnen en vitrage op te halen.

 

Gordijnen onderhoudscontract bedrijven

Als gerenommeerd textielreiniger in het complete gebied dat de Drechtsteden omvat verlenen wij een aparte dienst aan ondernemers. Bedrijven bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een periodiek onderhoudsplan. U meldt zich een keer aan en de rest laat u aan ons over. Naast het gordijnen stomen kunnen in dit contract ook het afhalen en ophangen van het raamtextiel opgenomen worden. Mochten we aan de gordijnen kleine schades constateren, worden deze vanzelfsprekend ook meteen voor u gerepareerd. Bedrijven die te maken hebben met de steeds hogere eisen met betrekking tot het terugdringen van brandgevaar, zoals horecabedrijven en zorginstellingen, kunnen bij ons eveneens terecht voor het vlamwerend maken van niet alleen gordijnen en vitrage, maar ook alle andere hangtextiel zoals gobelins en draperieën. Kijk voor meer informatie op onze pagina bedrijven.

 

Waarom Stomerij Wasserij Drechtsteden?

Naast het stomen van gordijnen en vitrage kunt u bij ons ook terecht voor intensieve textielreiniging van bruidskleding, nappa, leer & suède, (dons)dekens, bedrijfskleding en vloerkleden. Tevns verzorgen wij ook de bovenkleding van mensen die in een zorginstelling verblijven. Wij streven ernaar niet alleen uw gordijnen vlekkeloos en heerlijk fris geurend aan u af te leveren, maar zien ook graag dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat doen we  door:

  • het hanteren van uiterst concurrerende tarieven op gordijnen stomen
  • u elke maand een stomerij-aanbieding aan te bieden
  • alle kleding, gordijnen en andere huistextiel op een milieuvriendelijke manier te reinigen
  • onze reinigingsmethoden op de meest moderne en duurzame manier uit te voeren
  • kleding gegarandeerd een dag na afhaal van het stomerij-depot gereinigd terug aan u aan te bieden, grotere stukken op afspraak
  • aangesloten te zijn bij de Geschillencommissie Chemisch Reinigen.

Wilt u meer informatie over gordijnen stomen, vloerkleden reinigen, het wassen van bedrijfskleding of over de haal- en brengservice van uw te stomen raamtextiel? Wij staan u graag te woord op telefoonnummer:  078-622 50 55.

 

 

Kijk ook eens op:
Bedrijfskleding wassen Dordrecht, Stomerij Dordrecht, Trouwjurk stomen Dordrecht, Vloerkleed Reinigen Dordrecht, Wasserette Dordrecht