Bedrijfskleding wassen Dordrecht

Stomerij Wasserij Drechtsteden, uw specialist op het gebied van bedrijfskleding wassen, het stomen en vlamwerend maken van gordijnen en het reinigen van inloopmatten en vlaggen. De aanduiding 'stomerij' in onze naam geeft u misschien de indruk dat wij alleen kwetsbare bedrijfskleding reinigen, zoals die gedragen wordt op representatieve functies. Niets is echter minder waar. Stomerij Wasserij Drechtsteden wast ook de overalls en schorten van personeel dat werkzaam is in garages, winkels, bedrijfskeukens, medische praktijken en de horeca.

 

Milieuvriendelijke reiniging

Als modern stomerij- en wasbedrijf zijn we nauw betrokken bij het belang van een gezonde leefomgeving voor onze kinderen en kleinkinderen. Alle bedrijfskleding wordt daarom bij ons op een duurzame en milieuvriendelijke manier gereinigd. Als een van de eerste stomerijen van Nederland zijn we in 2015 overgestapt naar een reinigingsmiddel dat is opgebouwd uit koolwaterstoffen en glyco-ether. Deze nieuwe manier van bedrijfskleding wassen is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft ook een prettige bijkomstigheid voor de gebruiker. De op de milieuvriendelijke manier gewassen bedrijfskleding kreukt minder en voelt ook niet schraal aan. Doordat het nieuwe middel geen directe aanslag pleegt op het weefsel, het bevat geen chloor, blijft uw bedrijfskleding er langer als nieuw uitzien.

 

Bedrijfskleding ophaalservice

Onze servicebus is de gehele dag onderweg om uw bedrijfskleding en -linnen op te halen en te bezorgen. Afhankelijk van de frequentieafspraken die wij met u maken komt onze chauffeur op gezette tijden bij u langs. Wanneer de hoeveelheid wasgoed niet van dien aard is dat u zich wil binden, kunt u ons ook bellen of vult u het serviceformulier in zodra de spreekwoordelijke wasmand vol is. Het voordeel van een overeenkomst is wel dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met een onderwerp als bedrijfskleding wassen en u ervan verzekerd bent dat er altijd schoon goed op de pak ligt. In het reinigingscontract kunt u ook meteen zaken laten opnemen als het op naam van de medewerker laten labelen en repareren van uw bedrijfskleding. Onze haal- en brengservice is vanzelfsprekend gratis.

 

Waarom Stomerij Wasserij Drechtsteden?

Naast bedrijfskleding wassen kunt u bij ons ook terecht voor intensieve textielreiniging van bruidskleding, nappa, leer & suède, (dons)dekens, gordijnen en vloerkleden. Wij streven ernaar niet alleen uw bedrijfskleding vlekkeloos en heerlijk fris geurend aan u af te leveren maar zien ook graag dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat doen we  door:

  • het hanteren van uiterst concurrerende tarieven op het wassen van bedrijfskleding
  • u als particulier elke maand een stomerij-aanbieding aan te bieden
  • alle bedrijfskleding en -linnen op een milieuvriendelijke manier te reinigen
  • onze reinigingsmethoden op de meest moderne en duurzame manier uit te voeren
  • bedrijfskleding op het afgesproken tijdstippen kosteloos op te halen en te retourneren
  • aangesloten te zijn bij de Geschillencommissie Chemisch Reinigen.

Wilt u meer informatie over bedrijfskleding wassen, inloopmatten laten reinigen, gordijnen stomen of het vlamwerend maken van hangend bedrijfstextiel? Wij staan u graag te woord op telefoonnummer:  078-622 50 55.

Kijk ook eens op:
Gordijnen Stomen Dordrecht, Stomerij Dordrecht, Trouwjurk stomen Dordrecht, Vloerkleed Reinigen Dordrecht, Wasserette Dordrecht