Trouwjurk stomen Sliedrecht

Uw kostbare bruidskleding geeft u niet zomaar aan elke stomerij af. Een trouwjurk stomen vraagt namelijk een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld een winterjas of gordijnen. Bij Stomerij Wasserij Drechtsteden is uw bruidskleding, inclusief de handschoenen, sluier of hoed en de schoenen, in betrouwbare handen. Trouwen is een van de meest belangrijke gebeurtenissen in ons leven en de jurk die u op die dag draagt kiest u met heel uw hart. Na afloop van deze belangrijke dag is de kans groot dat u de tranen in de ogen springen wanneer u ziet hoe uw trouwjurk eraan toe is. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Met onze jarenlange ervaring in speciaalreiniging weten wij precies hoe wij uw bruidskleding er weer net zo stralend schoon uit kunnen laten zien als op de huwelijksdag zelf.

 

Deskundigheid vereist

Een trouwjurk en toebehoren is vaak een combinatie van natuurlijke en synthetische stoffen, opgesierd met kwetsbare borduursels en/of kralen. Na een dag feesten is de onderrand van de jurk of de sleep beschadigd door uw hakken of het slepen over de straat en kunnen zaken als sluiers of handschoenen gescheurd zijn. Wij beschikken over de deskundigheid en de speciale apparatuur om niet alleen uw trouwjurk te stomen en hardnekkige vlekken als wijn- en grassporen te verwijderen, maar ook om tijdens het reinigen uw delicate bruidskleding niet nog verder te beschadigen. Hiervoor beoordelen we elk onderdeel en vervuiling eerst op materiaal en aard, zodat we daarna de juiste reinigingsmethode vast kunnen stellen. U begrijpt dat het stomen van een trouwjurk een deskundigheid vereist die u niet bij elke willekeurige stomerij aantreft.

 

Bruidskleding service

Met een telefoontje of het invullen van ons serviceformulier komen wij zo snel mogelijk of op de door u aangegeven tijd bij u langs om uw trouwkleding op te halen. Onze haal- en brengservice is vanzelfsprekend gratis. Omdat een trouwjurk stomen niet te vergelijken is met gewoon stoomgoed maken we vooraf een overzicht op over de toestand van de bruidsjurk en de bijgaande artikelen. In dit rapport worden tevens de uit te voeren reparaties en de eindkosten opgenomen. Pas bij akkoordbevinding van uw kant gaan wij over tot het weer als nieuw maken van uw trouwjurk.

 

Waarom Stomerij Wasserij Drechtsteden?

Naast het laten stomen van uw trouwjurk verzorgen wij vanzelfsprekend ook de kostuums van de bruidegom, de bruidsmeisjes en -jonkers. Wij streven ernaar niet alleen uw bruidskleding vlekkeloos en heerlijk fris geurend aan u af te leveren maar zien ook graag ook dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat doen we  door:

  • het hanteren van een uiterst concurrerend tarief op het trouwjurk stomen
  • u als particulier elke maand een stomerij-aanbieding aan te bieden
  • alle bruidskleding en aanverwante artikelen op een milieuvriendelijke manier te wassen
  • onze reinigingsmethoden op de meest vakkundige en duurzame manier uit te voeren
  • uw bruidskleding op het afgesproken tijdstippen kosteloos op te halen en te retourneren
  • aangesloten te zijn bij de Geschillencommissie Chemisch Reinigen.

Wilt u meer informatie over uw trouwjurk stomen en alles wat daarbij komt kijken? Wij staan u graag te woord op telefoonnummer:  078-622 50 55. Ook voor bruidegom kostuums, doop- en communiepakjes.

Kijk ook eens op:
Bedrijfskleding wassen Sliedrecht, Gordijnen Stomen Sliedrecht, Stomerij Sliedrecht, Vloerkleed Reinigen Sliedrecht, Wasserette Sliedrecht