Wasserette met vlekkeloze reputatie Papendrecht

Een vlekkeloze reputatie bouw je als wasserette niet zomaar op. Stomerij Wasserij Drechtsteden is al vele jaren een bekende naam in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht. Bij ons kunt u terecht voor het laten wassen van grotere stukken wasgoed die niet in uw eigen wasmachine passen zoals dekbedden, dekens en slaapzakken alsmede bovenkleding van bewoners van zorginstellingen, bedrijfskleding en linnengoed. Onze wasserette is ingericht volgens de laatste wettelijke normering en wij wassen alle kleding, huis- en bedrijfstextiel op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

 

Milieuvriendelijke reiniging

Een wasserette die op een duurzame en milieuvriendelijk industrieel wast, hoe kan dat? Willen we onze kleinkinderen in een gezonde leefomgeving oud laten worden, moeten we nu stoppen met het oppervlaktewater nog meer te vervuilen dan dat we nu al doen. Zoals u weet behoren was- en reinigingsmiddelen tot de grootste vervuilers van het oppervlaktewater. Als een van de eerste stomerijen/wasserijen van Nederland zijn wij daarom met ingang van 2015 overgegaan op het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Onze wasmiddelen zijn vrij van het schadelijke chloor en biologisch afbreekbaar. Tevens hebben wij ons ingespannen om het waterverbruik in de wasserette drastisch terug te dringen. En ook hierin zijn we geslaagd. Per kilo wasgoed verbruiken wij voor het gehele wasproces nog geen twee liter water.

 

Wasserette service

Dagelijks zijn de chauffeurs van Stomerij Wasserij Drechtsteden onderweg om uw wasgoed op te halen en te bezorgen. Met een telefoontje of het invullen van ons serviceformulier komen wij zo snel mogelijk of op de door u aangegeven tijd bij u langs. Onze haal- en bezorgservice is vanzelfsprekend gratis. U kunt natuurlijk uw wasserette- en stoomgoed ook zelf afleveren bij het dichtstbijzijnde stomerij-depot bij u in de buurt.

 

Waarom Stomerij Wasserij Drechtsteden?

Naast het laten wassen van kleding en andere textiele zaken voor particulieren en bedrijven kunt u bij ons ook terecht voor intensieve reiniging van bruidskleding, nappa, leer & suède, (dons)dekens, gordijnen en vloerkleden. Wij streven ernaar niet alleen uw wasgoed vlekkeloos en heerlijk fris geurend aan u af te leveren maar zien ook graag ook dat u er een goed gevoel aan overhoudt. Dat doen we  door:

  • het hanteren van uiterst concurrerende tarieven op het wassen van uw kostbare spullen
  • u als particulier elke maand een stomerij-aanbieding te offreren
  • alle (bedrijfs)kleding en textiel op een milieuvriendelijke manier te wassen
  • onze reinigingsmethoden op de meest moderne en duurzame manier uit te voeren
  • uw wasgoed op het afgesproken tijdstippen kosteloos op te halen en te retourneren
  • aangesloten te zijn bij de Geschillencommissie Chemisch Reinigen.

Wilt u meer informatie over het wassen van kleding, bedrijfskleding en andere textiele zaken in onze wasserette of het reinigen van vloerkleden, het stomen van gordijnen en vitrage of het vlamwerend maken van hangend bedrijfstextiel? Wij staan u graag te woord op telefoonnummer:  078-622 50 55.

Kijk ook eens op:
Bedrijfskleding wassen Papendrecht, Gordijnen Stomen Papendrecht, Stomerij Papendrecht, Trouwjurk stomen Papendrecht, Vloerkleed Reinigen Papendrecht