Samenwerking Stomerij Wasserij Drechtsteden en Quite Right Safety Wear

Uw bedrijfskleding is ontworpen  om uw werknemers optimaal te beschermen en een zo goed mogelijke veiligheid  te garanderen.
De uitstraling van uw bedrijfskleding is het eerste gezicht voor uw (toekomstige) klanten. Van iemand die in schone goed uitziende werkkleding bij u binnen komt kunt u verwachten dat ook zijn werk er goed uit zal zien.

 

Quite Right Safety Wear.

Quite Right levert al meer dan 25 jaar doelmatige Persoonlijke Beschermingsmiddelen, in allerlei branches. Wij kijken met een gespecialiseerde blik naar operationele processen en adviseren welke PBM’s er nodig zijn.

Naast dat bedrijfskleding de doelmatige certificering moet hebben, dienen de materialen op de juiste manier gereinigd te worden, zodat deze de bijzondere karakteristieke eigenschappen zo lang mogelijk gewaarborgd blijven.

Stomerij Wasserij Drechtsteden en Quite Right Safety Wear  gaan een samenwerking aan.
Een unieke combinatie waar u voordeel van heeft.

Dit houdt in dat u niet alleen bij een vertrouwd adres uw bedrijfskleding koopt, maar door deze samenwerking met SWD kan Quite Right Safety Wear u een full service aanbieden.

 

Stomerij Wasserij Drechtsteden

SWD is niet alleen het adres voor een vlekkeloze reiniging; ook kunt u uw bedrijfskleding laten controleren en repareren. En mocht uw bedrijfskleding afgekeurd en de juiste certificering niet meer gewaarborgd kan worden, brengen zij u en ons hiervan op de hoogte. Door de directe lijnen met Quite Right safety Wear is er een mogelijkheid om het kledingstuk te vervangen
Daarnaast kunnen we uw voorraadbeheer uit handen nemen. Dat scheelt u weer een hoop rompslomp.

Over het halen en bezorging hoeft u zich geen zorgen te maken, het te reinigen of te vervangen materiaal wordt op afspraak bij opgehaald en bezorgd.

Full Service:

  • Advies bij aanschaf van de benodigde PBM’s;
  • Reiniging, controleren en vroegtijdig vervangen van uw bedrijfskleding;
  • Ophalen en bezorgen van uw te reinigen/vervangen PBM’s;
  • Voorraadbeheer.

 

Is uw interesse opgewekt:

Quite Right safety Wear contact Willem Wagenaar mob.  0653357656